dilluns, 31 de maig del 2010

L'ORGANITZACIÓ INFORMA:

QUE DONAT EL POC TEMPS AMB QUE COMPTA, PER RAONS DIVERSES, PER TAL DE PLANIFICAR I ORGANTZAR LA PAELLA A L'ERMITA, PEL DISSABTE DIA 26 DE JUNY: COMPRAR EL NECESSARI, BUSCAR LA PAELLA I PUJAR-LA A L'ERMITA, LLOGAR L'ERMITA, BUSCAR LA LLENYA, ETC. ETC., I LA CALOR QUE JA COMENÇA A FER, HA DECIDIT CANVIAR LA PROPOSTA DE LA PAELLA PER UN SOPAR A LA PISTA TOTS JUNTS, EL MATEIX DIA 26, US HI ESPEREM A TOTS!!!!!!!!!!!!!!!!! CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA ENVIANT UN CORREU ELECTRÒNIC A QUALSEVOL D'AQUESTES ADRECES: rebecadpb69@yahoo.es, monchap69@gmail.com, o
susannatm69@yahoo.es o bé deixeu el vostre comentari en aquesta entrada. GRÀCIES I FINS AVIAT!!!!!!!!!!!!!!!!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tot@s:
Perfecte, el día 26 allí estiré, conteu en mi com sempre.

Salutacións de Antonio.

Unknown ha dit...

Bona nit desde Ascó!

Companys/es ens veiem el dia 26.

Salutacions.

Ana.

Anònim ha dit...

Hola de nou a tot@es, con que ja veig que ningu s´apunte (i miro molt sovint aquesta página) veient, que sirem pocs. Jo em torno a apuntar, vindré dos vegades el mateix día i sopare, dos cops, així semblará que som mes. Sou una colla de vells i velles.
"¡Ya queda menos...."! ¡ 1 de enero, dos de febrero.....26 de Juny, un festin...!
Salutacións de Antonio

Susanna ha dit...

Hola Antonio,
Ja tens raó noi, quina colla de vells i velles, de moment, confirmats, només som: tu, Mònica, Anna Català, Anna Ranís, Damián, Caco, Montse Chaparro i jo...esperem que d'aquí al 26 s'hi apunti més penya!

Jesús Escribano ha dit...

Hola, todavía no os puedo confirmar nada. Estoy en la parada de la nuclear y no se si trabajaré el 26 de noche.
Saludos y besos,
Jesús

Susanna ha dit...

Hola Jesús,
No passa res, esperem que s'hagi acabat la parada i puguis venir, ni que sigui el dia abans ja ens ho diràs...què vagi bé!!!

javi gonzález ha dit...

ho sento qint@s pero aquet dia vaig de nit, pero que hi farem un altre sopar sira,que vagi força be i feu fotos, fins un altra a totom.

Salomé ha dit...

EEEEooooo!!!!
No puc venir, estem en plena campanya de segar i batre i no puc marxar.
Però com diu en Javi, feu moltes fotos!!!!

Molts petons per a tots!!!

salomé.

Jesús Escribano ha dit...

Hola, al final no podré ir. No por motivos laborales ya que para mi ya se ha terminado la recarga sino porque esa misma noche he de dar mi apoyo a una amiga que lo necesita más que vosotros.
Besos y abrazos,
Jesús

Anònim ha dit...

hola soc damia,e parlat en ramon montornes,i ma dit que igual tambe be al sopa,tambe u saben salvador canals,isach,i jordi climent,peor depent del turno que portin,avore con les i va la feina,ens veiem el dia 26.

Salomé ha dit...

hooolaaa a tots!!!!
Com va anar el sopar del 26 de juny???
No he vist cap cometari.
Ja he vist el CD del sopar dels 40 i ha quedat molt xuuulooo!! M´ha agradat molt. Felicitats David i Susanna, per "lo" currat.

He vingut dos cops a Flix ( 1 per la Festa Major i l´altre avui, 29.08.2010)per raons familiars, però marxo aquesta tarda. Si aconsegueixo venir mes dies, ja miraré que puguem quedar amb algú, sí?

Molts petonets a tothom!!!!

Salomé.

Anònim ha dit...

Aixo sembla un cementiri abandonat, no escriu ningu. Podriem fer una festa dintre de 25anys mes, tots plegats al centre de dia, fariem carreres de cadires de rodes....

Antonio

javi gonzález ha dit...

molt be jo m´apunto,tot lo ke sigui crema roda i fer olor a gasolina m´agrada.